Elektrike Kasneci

  Mirëseerdhët në faqen time

  Historia e punës time ka filluar gjatë vitit 1997 dhe deri në ditët e sotme, si përvojë pune unë e kam marrë në Greqi, ku kam banuar për 8 vjet dhe aty kam marrë njohurit e mia për instalimet elektrike duke kryer dhe shkollën.

  Si fillim kanë qenë njohurit bazë për elektricitetin dhe në vazhdim duke ngjitur shkallët, dhe duke marrë përsipër përgjegjësi dhe detyra të vështira.

  Eksperjencat e punëve kanë qënë nga më të ndryshmet, duke filluar nga instalimet e shtëpive, pallateve, vilave, lokaleve, dyqane të ndryshme, fabrika etj

  Në Shqipëri jam kthyer në vitin 2005 në Tiranë, duke vazhduar profesionin, dhe duke bashkëpunuar si fillim me firmën AD – STAR dhe firmën  A&E për pallate shumë katëshe, dhe me shumë firma të tjera ndërtimi.

  Punimet kanë qenë nga më të ndryshmet duke filluar nga pallate neë Tiranë, Durrës, Berat, Fier, Himarë,  Lac, Shkodër etj.

  Shumë nga punet e kryera këtu në Shqipeëri janë të dokumentuara edhe me fotografi të cilat tregojnë fazat e punimeve si: punime elektrike në Kryeministri, punime në Ministrin e Integrimit, punime elektrike të zyrave të Albanologjisë, punime elektrike te Muzeu Kombëtare Tiranë, Muzeu i Apollonis në Fier, të cilat kanë qënë bashkpunim me UNESCO, punime elektrike për kishen e Kavajës, për kishen e Ardenicës etj.

  Për më shumë klikoni në kategorinë “Te reja”

  Na Kontaktoni

  Elektrike Kasneci

  Irfan Tomini
  Selit, Tiranë
  Shqipëri

  Email: ilirkasneci@yahoo.com

  Celular: 0692649281